Inte riktigt vaken än.....

Gubbsingen har nyss åkt iväg på jobb och ska åter vara borta hela dagen. Han fick med sig två uppmaningar (förutom det där med Ha en bra dag och Kör försiktigt): Messa mig många pussar och styrka idag, samt Fråga inte hur det går med småkillarna. Jag undrar jag hur orolig han blev nu när han for iväg...... Hmmm....    ;)

Igår kväll somnade Elias precis lika bra som han brukar i sin säng, och har sovit där nästan hela natten. På morgonkvisten kom han in till oss, kröp upp i sängen, och fick lägga sig vid fotändan då det inte fanns plats någon annanstans, men han fortsatte sova. Simon hade dock jättesvårt att komma till ro igår kväll och somnade tillslut sittandes i sängen bredvid mig, lutad bakåt mot min axel. Där sov han tills gubbsingen kom hem och lyfte över honom i spjälsängen. Under natten har Simon åter sovit oroligt och skrikit i perioder. Åter igen, vilka röstresurser han har. Just nu är jag mer borta än vaken och sitter med morgonens första kopp kaffe. 

Så, idag är det en dag med småkillarna igen som gäller. Det brukar vara det på fredagar i och för sig, men det blir en lång dag igen. Nu ska vi äta frukost och göra oss i ordning för att sedan fara iväg en sväng. Skönt att solen håller på att gå upp ute och att det inte är grått och trist. Jag är verkligen en vädermänniska och mår så mycket bättre av solsken och fint väder. Jag kanske piggnar till får en massa ork i alla fall. Håller tummarna.   :) 

Ha en bra fredag, alla!
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!