'grejat och grejat och grejat'

Efter mellanmålet tog vi oss äntligen ut. Jag vet inte om temperaturen hade sjunkit, eller om det helt enkelt inte har varit så varmt idag trots soligt fint väder, men det var på gränsen till kyligt. Men, vi gav oss ändå iväg till lekparken och Elias spenderade en lång stund med lek i sanden. Det är så härligt att se honom så glad när han 'grejar och grejar och grejar', som han säger att han gör.    :)    Skönt var också att Simon tillslut somnade och Elias och jag kunde ha en egen stund med lek och bus.

Är så svårt att välja rätt bild för att visa hur roligt man kan ha när man leker, samt vilken fin eftermiddag det var, så här kommer ett bildregn:























Nu är middagen intagen och en timmas lek väntar innan det är dags för Simons kvällsgröt och sedan bad för småkillarna. Jag unnar mig åter en två tre koppar kaffe för att orka med hela kvällen. Jo, sedan ska åter en tvättmaskin med ytterkläder knäppas igång. Förstår inte att det är så kul att leka i sand och lera. Eller, jo.   ;)

Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

lite hopp i vattenpölar tar bort sanden och man slipper tvätta varje gång man varit ute :-). Tyckte inte att det kände kyligt när vi var ute, men det kanske beror lite på vart man är.

2012-03-01 @ 18:51:59
Postat av: ami

Eller så var det jag som var lite dåligt klädd. :)

2012-03-01 @ 20:49:05
URL: http://iamisvarld.blogg.se/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!