En kort förmiddagspromenad




Det blev en förmiddagspromenad, även om den blev lite kort. Huvudsaken var att vi kom ut i friska luften och småkillarna hade det skönt där de satt i vagnen och bara åkte med. Elias smaskade även i sig en clementin och var jättenöjd där han satt. (Jag dock fick åter kämpa då det blåser till lite då och då, och var faktiskt slut i benen när vi kom hem.)

Igår berättade svärfar att han hade hittat sin första tussilago för i år. När vi var ute i förmiddags försökte jag kika efter tussilagon jag också, men lyckades tyvärr inte hitta någon. Får se när vi hittar första vårtecknet. Elias tittade inte alls efter tussilagon (han har nog heller ej riktigt koll på vad en tussilago är för något) utan ägnade tiden åt att titta på alla stora däck på lastbilarna som passerade oss lite då och då. Alla har vi olika intressen.    ;)  

Ett vårtecken som har kikat upp här hemma på gården är de små blå blommorna. Jag är urusel på blommor och växter och måste allvarligt lära mig vad de heter, men kikat upp har de gjort i alla fall. De får stå där och blomma en stund till, men varje vår får jag sådan lust att ta fram spaden och börja gräva så att vi får till en fin liten rabatt med några få små barrväxter längs med husets sida. Kanske bara ska ta tag i det någon dag, när man väl har börjat gräva måste man fortsätta och göra klart och så blir det gjort - visst är det så?

Bye!

Kommentarer
Postat av: Ami

Nej, det fanns inga "ni får inte" utan berättelser om vad som hänt när små barn ätit rån/krokar som fastnat i gommen och sedan lossnat i sömnen- rakt ner i halsen.

Och om barn som äter i framåtvänd vagn eller bilstol bak och man inte märker när de kvävs.



Man kan ju inte skydda dem från allt men efter en sån utbildning blir allt så verkligt och man tänker; tänk om tänk om tänk om.



Har du iphone? Ta hem en app från Trygghansa. Innehållet samma info typ. Det bästa med att gå en sån här utb. Är ju att man får öva på dockor etc. Men appen är ju ändå bra!

2012-03-16 @ 16:09:14
URL: http://minbebis.com/blogg/ammi

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!