En alldeles för tidig morgon

Här har vi denna morgon stigit upp alldeles för tidigt, redan vid klockan sex, och därmed är dagen i full gång. Gubbsingen är på väg till jobbet, Simon sitter och går igenom sina leksaker i leksakskorgen på lekmattan, och Elias kikar på Bolibompa-morgon och har just haft kläd-race. Jag ska ta min andra kopp kaffe denna morgon och hoppas att krafterna återvänder. Jag fick för mig att jag har sovit relativt bra inatt, men krafterna är inte alls med av någon anledning så några avbrott har det nog ändå blivit inatt.

Om en timma, till nio, ska Elias iväg till dagis som vanligt. Simon och jag blir troligtvis hemma idag. Solen håller på att gå upp och det ser ut att vara en fin morgon, men tydligen jättekall med -10grader. Hutter. Jag som till slut också ställt in mig på att våren ska komma, och så blir det kyla istället. Inte alls som jag hade tänkt mig. 

Nu som sagt, morgonens andra kopp kaffe. Ha en bra måndag!
Bye Bye! 
  

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag var också inställd på vår! Ser ut som om att det ska bli snö dessutom i slutet på veckan, så det var overaller på i morse igen. Men snart! Snart är det vår igen, den absolut bästa tiden att vara föräldraledig. Jag är lite avis.. :)



kram på dig!

2012-03-05 @ 10:28:42
URL: http://[email protected]

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!