Vinter mitt i sommaren

Jag är kanske en lite elak mamma. Men, jag har börjat (tro det eller ej, ni som känner mig) välja mina strider med Elias och märker jag att mitt "Nej" kommer att resultera i gnäll och tjat så låter jag Elias själv få komma på varför det inte alltid kan få vara som han vill. Så fick det bli idag.
 
När vi skulle gå ut i förmiddags kom Elias på att han ville ha på sig sina vinterkläder. Jag har inte hunnit med att tvätta undan vinterkläderna och just hans vinterjacka och termobyxor har hängt kvar i hallen fram till idag (resten ligger i tvättstugan i en hög). Jag försökte förklara för Elias att det på sommaren blir jättevarmt med vinterkläder, och att det är på vintern man ska ha dem, när det är kallt. Elias är inne i en period då han inte bara köper ett "Nej" utan vidare, utan man får förklara ganska så utförligt varför han inte får göra saker och ting. Men, idag gav han sig inte och då fick han komma på själv varför han inte ska ha vinterkläder på. Nu var min tanke att vi bara skulle hålla oss här hemma på gården med vinterkläderna, men det blev även en liten tur till lekparken och det var många som tittade länge på Elias. Envise kille.      :)
 
 
 
 
 
Trots att jag flera gånger under vår tur frågade om vi skulle ta av vinterkläderna ville Elias inte det. Väl hemma, när kläderna togs av, var det en smått svettig men glad Elias som till slut medgav att det nog var varmt. Som sagt, kanske lite elakt av mig som mamma. Men, han gillar sina vinterkläder och ska åter ha på sig dem när han klipper gräset har han sagt.   
 
 
 
 
Bye for now!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Helt rätt! Man ska välja sina strider, för herregud så mycket kraft det tar att bråka om allt. Och han är ett barn, han måste få testa. Det är inte så att han skadar sig med vinterkläderna på sig på sommaren :)

2012-06-20 @ 12:20:16

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!