Upp och ner och upp igen....

Vissa dagar är uppåt och vissa dagar är nedåt. Igår kväll var det nedåt och jag gick och lade mig tidigit då jag inte orkade med riktigt. Jag tycker det är så svårt att få ihop och orka med eftermiddagarna/kvällarna då gubbsingen jobbar sent då det blir så ofta och ofta oplanerat. Båda småkillarna saknar och längtar efter sin pappa och tjatar efter honom på eftermiddagarna (Simon också på sitt vis då han sitter vid ytterdörren eller nedanför trappen och ropar 'pappa!'), vilket tar på mina krafter då jag ingenting kan göra förutom att avleda, och tillslut tar orken slut där med. Gubbsingen å sin sida tycker att det givetvis är svårt att orka med mitt tjat om att han måste jobba mindre samt min besvikelse när han kommer hem sent. Hur vi än vrider och vänder på det kommer vi inte på någon lösning. Det enda vi är överens om är att vi inte är överens. Inte lätt......
 
Denna morgon har dock varit bättre och efter frukost har småkillarna dansat i vardagsrummet. Det är så kul att se att både Elias och Simon gillar musik och så snart vi sätter på en låt dansas och guppas det i takt. Det fick även mitt humör att stiga. Nu är det en snabbdusch som gäller och sedan ska vi ut i det fina vädret.
 
Ha en bra onsdag!
Bye Bye!
 

Kommentarer
Postat av: susanne

från nästa vecka har jag semester och vill du ha hjälp eller sällskap någon eftermiddag kväll är det bara att höra av sig, blir lite roligare när man inte är själv.

Svar: det nappar jag på! :) Tack och kram!
Ami

2012-06-20 @ 09:22:23

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!