En ny Bobby-car till Simon

Idag har regnet fortsatt ösa ner i perioder. Elias har lekt med sin kusin Oskar, och Simon har försökt vara med på ett hörn han också men oftast fått höra "Men Siiiiiimoooon!!!!" och sedan har storebror och kusin vänt ryggen mot honom. Inte lätt att leka med de stora grabbarna när de leker med någonting och man själv vill ta precis samma saker och kasta iväg dem.     ;)

På eftermiddagen fick Simon sedan en födelsedagspresent (tänk att vår lille kille nu är 1år!) av kusin Oskar, morbror och moster, som han tyckte jättemycket om. Simon har inte riktigt koll på det här med presenter och att det kan vara spännande att öppna dem (vilket däremot storebror och kusin har och de hjälpte glatt till), men han började brumma när han såg kartongen, och försökte sedan sätta sig på sin nya Bobby-car när den plockades fram. När monteringen av den nya bilen var färdig var han dock så trött och orkade tyvärr bara gråta, men senare satt han glatt på bilen och brummade igen. Som sagt, väldigt uppskattat. Tack snälla för den!








Vi har även varit iväg till vanhamummu och vanhaukki och hälsat på en stund idag och jag kan inte låta bli att bli känslomässigt rörd varje gång jag är där. Vanhamummu och vanhaukki har i alla fall fått träffa småkillarna och sett dem både busa och leka, och det är det viktigaste då jag vet att de uppsattar det så. Vi blev kvar ytterligare en natt här hos mina kära föräldrar (det är skönt att ha sommarlov och inga tider att passa!) och jag tror att det blir ytterligare en tripp in imorgon så att vanhamummu och vanhaukki får en extrados av småkillar.

Nu dags att sova.
Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!