En lite tråkig start på semestern här uppe

 
 
 
Vår semestervecka här uppe i stugan har fått en lite tråkig start. Vi kom upp sent inatt och när sängarna var bäddade var jag faktiskt glad över att vara här trots att jag under dagen höll på att ge upp då packandet gick så jättesegt. Hursom, när vi väl har kommit på plats brukar ett lugn infinna sig och så var det inatt.
 
Sedan imorse har dock Elias legat magsjuk. Han har sovit nästan hela dagen och är fortfarande sängliggande. Stackars stackars liten. Han vaknar till lite då och då och vill kräkas, men det kommer ingenting. Nu är det åtta timmar sedan han kräktes. Sedan är han hungrig och vill äta, men så snart han sätter sig upp i sängen blir han illamående och lägger sig ner igen. Han vill även åka fyrhjuling och är jätteledsen för att magen inte riktigt orkar det än. Han kämpar på så gott han kan. Stackars stackars liten.  
 
Nu hoppas hoppas hoppas jag att resten av oss inte har blivit smittade och blir magsjuka. Jag måste erkänna att jag tycker att det är lite jobbigt att vara här när Elias är magsjuk. Vi har bara två rum att vara i och vi (jag, Simon och gubbsingen) är där Elias inte är för att undvika smitta. Så mycket det går får speciellt Elias och Simon vara ifrån varandra då de inte förstår sig på det här med att akta sig. Förmiddagen var väldigt jobbig då jag heller inte hade någon handsprit, jag som brukar sprita händerna mest hela tiden då någon är sjuk. Nu dock har vi en flaska på bordet som jag tar av hela tiden. (Gubbsingen och Simon åkte iväg till Apoteket i förmiddags och på så sätt fick vi loss några timmar så att småkillarna var ifrån varandra.) 
 
Idag skulle vi egentligen ha blivit bjudna på lunch hos gubbsingen kusin och tanken var att Elias skulle ha fått åka mini-fyrhjuling tillsammans med sin tremänning då. Tänk så roligt de hade haft det. Men, det får bli en annan dag. Vi hade nog både gubbsingen och jag även sett fram emot att spendera kvällen på udden tillsammans med gubbsingens andre kusin med familj, och sett Elias leka med tvillingtjejerna. Men som sagt, det får bli en annan dag. I värsta fall, om jag eller gubbsingen åker på magsjukan, får vi försöka ta oss hem på något sätt. Jag vill inte alls få magsjukan här uppe och bli hänvisad till utedasset. Snälla snälla snälla låt oss slippa! Och snälla, låt Elias bli frisk och kry igen så att vi kan njuta av lite semester här.  
 
min bästa vän just nu......
 
 
 
Hoppas ni har det bra och kan njuta av ledigheten! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!