Denna söndag började med......

Denna söndag började med sovmorgon och jag är så tacksam för de extra två timmarna. (Jag tror att det nästan blev två timmar, har inte riktigt koll på när gubbsingen gick upp med småkillarna.) Simon har faktiskt sovit helt ok i natt, så det var inte därför jag behövde få sova ut utan för alla dessa nätter sju månader tillbaka som har varit tunga. Så, lite utvilad är jag idag men främst är jag avslappnad och det är hur skönt som helst.   :)

Igår kväll somnade Elias på mindre än tio minuter utan sin napp. Tydligen frågade han inte efter den heller, och det är ett bra steg i rätt riktning. Imorse hade han dock svårt att somna om och frågade då några gånger efter nappen, men tystnade tillslut när jag sade att jag inte har den.

Om en stund ska vi iväg på lite besök och förmiddagskaffe och sedan blir det åter en lugn dag här hemma. Hoppas ni får en skön söndag, ni också.   :)

Bye Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

även här blev det lite sovmorgon. Isabell vaknade vid strax efter sju gick ner och satt henne framför teven med en frukost macka, räknade med att hon skulle komma upp efter några minuter, vi somnade om och vaknade en timme senare av att Valter ville upp. Tänk om varje dag kunde vara så.

2012-01-15 @ 18:57:56

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!