Middag på TexasLonghorn




Ikväll har jag varit ute och ätit god middag på TexasLonghorn tillsammans med underbart härliga Liza. Det var åter så jättelänge sedan vi sågs sist, så nu var det verkligen på tiden att vi träffades. Det var så skönt att komma hemifrån en stund, och så skönt att sitta och prata i lugn och ro med en vän utan att behöva ha koll på vare sig Elias eller Simon. God mat, samt en massa prat och skratt blev det. En perfekt kväll. TACK för middagsdejten, vännen!   ;)

Bye!

Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Svar:

Vi samarbetar inte!

Jag har svarat på den här frågan tidigare här på bloggen men de var kanske innan du hittade hit.

De flesta av mina tavlor kommer till som följd av min dotters idéer och tankar. Vad hon håller på med i skolan och hur hon utvecklar siffror, bokstäver och ord eller bara någon symbol och färg. Jag skriver ofta om mina tankar kring en ny tavla.

Hur Linda Blom gör och hur hon tänker kring denna likhet vet jag inte och jag tänker inte slösa energi att ta reda på det. Jag kan bara svara för vad som gäller för mig.

Jag har en offentlig publiceringsdatum på när jag skapade samt visade mina tavlor på min blogg. Det gäller samtliga av mina tavlor, såväl ABC, 123, som mina senaste PRICKIGA tavlor. Några av dessa ovan nämnda tavlor visade jag på min blogg redan för två år sen nu dvs jag har visat dem långt innan Linda Blom gick ut med sina tavlor. Ren fakta som jag känner till då jag när hon först visade sina tavlor fick flertalet mail och kommentarer om detta. Jag har alltså en datum att hänvisa till.



Låter härligt med middag tillsammans med en vän.

Inte ofta man får till det men ack så välbehövligt det är att lämna hemmets vrå för en stund.

Trevlig torsdag!

Helen.HUSnrNIO

2012-02-02 @ 13:46:08
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!