Lösningar på allt

Det märks direkt när Elias mår bra (eller, bättre). Han börjar prata hur mycket som helst. Hela tiden. Det är knappt så att han hinner tänka klart en tanke och uttala den förrän han ska komma in på nästa sak. Så har det varit nu under förmiddagen och vi har inte kunnat göra något annat än att småle åt alla hans funderingar och idéer. Skönt att han är så mycket piggare. I och för sig har han inte velat äta något än, utan har bara druckit vatten. Men, han har fått behålla det han har druckit och det är ett framsteg. 

Nu när Elias känner sig piggare vill han givetvis följa med på saker och ting. Vi pratade tidigare om att någon av oss måste iväg och handla lite mat och Elias vill självklart följa med till affären. När jag sade att han inte får följa med till affären nu när han har varit magsjuk då andra också kan bli sjuka, eller då han kan kräkas där, fick jag svaret:

- Men........ Då kan jag ta med kräkshinken och kräkas i den.


Han har lösningar på allt, vår Elias. Och nej, vi ska inte ta med honom till affären med kräkshinken under armen.    ;)

Även Simon mår bättre och hans högra öga som tidigare varit rött är faktiskt nästan helt vitt igen. Ögat rinner inte lika mycket längre och guckar heller ej igen så mycket. Skönt att småkillarna är på väg att friskan till. Det finns hopp.  

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!