Sungwing Resort Kamala Beach

Precis som för två år sedan under vår semester i Thailand valde vi att åter bo på Sunwing Resort då vi var så nöjda med allting. Nu har vi endast bott på Sunwing och kan inte jämföra med Fritidsresors hotell, men här finns verkligen allt: rummen är fina och fräsha, restaurangen LaTasca bjuder på gratis mat till barnen ur buffén när de äter med vuxen, det finns barnpooler, sportpool, andra pooler, massage-ställen, Miniland, aktiviteter för barn och ungdomar, fri Internet, och för att inte tala om Lollo & Bernie som är stora barnfavoriter.    :) 
 
Måste även säga att Kamala har blivit en liten favorit och vi kommer nog återvända hit. Att resa och semestera på KaronBeach, KataBeach, Bangtao går bra, men vi har fastnat för Kamala då det är nära till allt samtidigt som det är väldigt barnvänligt. Det finns en enkel strandpromenad med många restauranger, och sedan finns huvudgatan med restauranger och shopping. Då har vi inte sett allt än. Massageställen finns överallt, och vi hittade vårt ställe precis vid stranden. 
 
Bilder från vårt hotell och stranden kommer. 
 
 
 
Om allt går som det ska är vi på väg till vintersverige nu. Planet ska lyfta klockan 16.00 Thai-tid och ikväll vid tio-tiden ska vi landa på Arlanda. Som sagt, det ska bli skönt och kul att komma hem till vintern och allt julpyssel som vi har framför oss, men det hade varit riktigt skönt att stanna ytterligare en vecka här i värmen. Å andra sidan regnar det här idag, så det är rätt dag att åka hem på.    ;)
 
Hoppas ni har en bra dag! 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!