Till lilla lekparken en stund

Frisk luft är alltid bra och för att fördriva lite tid innan det var dags för lunch gick vi till den lilla lekparken i förmiddags. (Jag har konstaterat att vi brukar gå till fyra olika lekparker och att jag nu för mig själv döpt dem till Lilla, Gamla, Nya och Stora.)
 
Hursom, Elias var det full fart på som vanligt och det märks inte alls att han låg magsjuk igår. Lilla lekparken brukar även oftast vara tom, så där kunde småkillarna leka utan att vara nära och smitta någon annan. Simon, han lekte på lite han också men då han är förkyld var han trött och hängig. Roligast var att gunga på sköldpaddan, tyckte nog båda, och Elias talade om att han ser fram emot när Simon är större och de kan gunga lite häftigare. Idag var det alldels för lugnt gung tydligen.     :)  
 
 
 
 
På vägen hem stannade vi till utanför grannen och fick titta på två av valparna som de har. 5veckor är valparna nu, och jättesöta. Så snart vi är friska ska vi gå över och hälsa på dem ordentligt. Både Elias och Simon tycker att det är spännande med hundarna och valparna. 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!