PowerWalk och bokstaven E

Efter en något seg morgon, åter med huvudvärk, tog jag i förmiddags en PW med småkillarna. Kände dels att jag och småkillarna behövde komma ut i friska luften, och sedan är jag inte säker på om vi hinner med en PW ikväll. (Alternativt blir det två PWs idag.) Måste säga att det genast blir tyngre när man går med dubbelvagnen. I vanliga fall är det alltid P som tar dubbelvagnen så att jag mest kan fokusera på att gå, andas, ha koll på ljumsken (som ger sig till känna lite då och då), samt överleva PWn. Så bra kondition har jag. Idag var det med andra ord tungt, men skönt.    :)

Lite roligt är att Elias ser bokstaven E lite varstans. När vi passerade den gamla verkstaden (?) såg vi på håll inte alla pinnar som stack ut på mojängen nedan, utan vi såg bara ett E. Elias såg det först och tjoade glatt, och jag blev så glad och stolt, och var givetvis tvungen att fotografera hans E. Han har verkligen koll på sin bokstav nu, vår Elias! :)

 

 

 

Efter PWn stannade vi till på den nya lekparken så att småkillarna fick leka av sig, och nu efter lunchen sover båda en stund. Jag ska passa på att läsa lite.    :)

 

Ha en bra dag idag! 

Bye! 

 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!