Namnhandduk och vattenfärger

Idag har det regnat och då småkillarna inte har ordentliga regnkläder har vi varit inomhus i stort sett hela dagen. I förmiddags trotsade vi ändå regnet och tog en promenad till BVC för att väga Simon, och i eftermiddags tog vi oss en promenad till affären för att handla lite mat. (Bestämnde mig redan igår för att laga kycklinggryta ikväll, men missade totalt att köpa med kyckling hem. Klantigt.) 
 
Hursom, på vägen hem från mataffären stannade vi till på en diversebutk och jag hittade det jag var ute efter. Simon har sedan tidigare en egen fin grå namnhandduk, som han har fått av sin farmor. Just en sådan handduk har jag tänkt Elias också ska få, speciellt nu när han är så intresserad av bokstäver och har lärt sig "sin" bokstav E. Så, den handduken köpte jag idag till Elias och han blev jätteglad.
 
 
 
 
Sedan fick Elias också sina första vattenfärger idag och dessa har han invigt ikväll. Ända sedan vi målade om lillrummet i stugan har han pratat om att han vill måla med vatten på papper, så ikväll fick det bli så. Lite finare blir det ändå med färger än bara vatten, så vattenfärgerna blev perfekta. Elias målade en första teckning som han vill ska sitta här hemma på kylskåpet, sedan en teckning till vanhaukki som har fyllt år, samt en teckning till farmor. Några "E" lyckades han också få till, även om de första var spegelvända. Duktige konstnärlige kille!    ;) 
 
 
 
 
Nu är det dags för småkillarna att sova och jag har inte bestämt mig om jag ska vika och stryka tvätt, städa och plocka rent allmänt, eller bara krypa ner i soffan och se på komedi-tisdag på TV. Ser verkligen jättemycket fram emot semester i Thailand i höst, där finns det inte mycket alls att varken plocka, städa, tvätta eller dona med. Där har man semester och kan bara vara. Så skönt det kommer att bli.   :)
 
Ha en skön kväll! 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!