Lek på dagis en stund idag

Efter mellanmålet idag (eller, igår om man nu ska ha koll på att klockan redan passerat midnatt) skulle vi ha oss till dagis för att hälsa på, men istället kom svärfar förbi och vi blev hemma en stund till. Småkillarna har inte träffat farfar på länge och Elias pratade på så pass så att vi knappt hann prata om sommaren som gått. Hursom, det var kul att han kom förbi även om det var en kort stund. 
 
För att inte missa fröknarna och barnen helt på dagis gick vi iväg en stund även om det blev lite senare än tänkt. Att komma lite senare på eftermiddagen visade sig vara ganska bra då en del av barnen redan hade hunnit åka hem och det var lugnare ute på gården och därmed mer plats för både Elias och Simon att leka. Dessutom kunde jag prata lite med fröknarna en stund. Elias cyklade som vanligt runt runt på gården, och Simon fastnade denna gången i sandlådan. Sedan hann Elias även med att få en liten fruktstund med sina dagiskompisar som var kvar, och vi hann även gunga en stund. Elias trivs på sitt dagis, det gör han, men lika mycket trivs även Simon som inte alls ville gå hem därifrån.   
 
 
 
 
 
På måndag sätter dagis igång på riktigt för Elias. Han har redan nu bestämt och talat om för fröknarna att han vill att jag ska vara med på måndag, så det ska jag vara. Återstår att se hur länge jag ska vara där, eller om han ganska snabbt tröttnar på mig och säger åt mig att gå hem. Jag håller måndagen öppen och tar dagen som den kommer. Simon kommer garanterat vara jätteglad om han får leka några timmar på dagis.   :)
 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!