Helgen som gick

Vi har haft en skön helg hos mina kära föräldrar. Vi har blivit bortskämda med god mat, sällskap, lite barnpassning, samt haft tur med vädret vilket har varit riktigt bra.

Både igår och idag gav jag och P oss iväg på PowerWalks i Lunedet och det var verkligen skönt att komma ut. Till min besvikelse har jag dock börjat känna av både hals och bihålor (det har dunkat hårt under vänster öga när jag har böjt mig ner) och jag hoppas så att jag nu inte blir sjuk. Har varken tid, lust eller ork med det. Både igår och idag har jag gått på Ipren och jag har överlevt dagarna utan större bekymmer, men vi får se hur det är imorgon. Lunedet som litet utflyktsställe är verkligen att rekommendera med fin natur, minigolf, bad, lekplats för barn, djur samt fina promenadspår. Även Elias tyckte att det var lite kul att sitta med i dubbelvagnen under promenaden, speciellt då vi började leta röda märken på träden så att vi visste vart vi skulle gå.

Hemma hos mummu och ukki har småkillarna lekt för fullt, både idag och igår. Simon har även han hängt med både mummu och ukki och det är stor skillnad mot tidigare då han gråtit så snart någon tagit i honom. Roligast att se var ändå småkillarna idag; när Simon höll sin storebror i handen och gick runt på gräsmattan, när Elias drog lillebror på traktorn, och när de busade i tältet. Tänk så roligt de kommer att ha tillsammans, de två. Jag hoppas i alla fall att de kommer att ha roligt och inte bara bråka.

Då min käre morfar fyllde år förra helgen och vi inte kunde gratulera honom då, for vi idag dit en sväng för att hälsa på. Elias målade i veckan en teckning till honom och den fick han idag. (I väntan på ett stort album som de kan spara sina barnbarns barns teckningar i får Elias teckning sitta i en enkel clips-ram även om det inte var helt optimalt.) Det var i alla fall så skönt att se morfar så pigg och glad idag. Som vanligt charmade småkillarna sin vanhamummu och vanhaukki, och mot slutet kunde jag befinna mig i ett helt annat rum medan Elias och Simon lekte med vanhamummu och vanhaukki. Sim sagt, stora framsteg har skett denna helg. :)

Jo, och så går nästan Simon! Igår kväll körde P och jag hårdträning med honom och satt först två meter ifrån varandra så att Simon kunde gå emellan, och ökade sedan avståndet allt eftersom till fem meter. Och, han fixade det. Idag kom Simon gående från TV-rummet in till oss när vi packade ihop våra saker i rummet bredvid, vilket också var stort. Så, snart släpper han nog taget helt och hållet, vår duktige lille kille. :)

Slutligen har Elias fått nya tuffa gummistövlar inför hösten, vilket både han och jag är nöjda med. Sedan kunde inte jag motstå de härligt sköna mysiga gosiga och varma fleecejackorna från Didrikson till småkillarna. De blir perfekta i höst. Nu var inte jag och Elias riktigt överens om färgvalet då jag ville att Elias skulle ha en blå jacka (jag har tyvärr fastnat i att han ska ha blått) och att Simon skulle ha en grön. Elias ville dock absolut ha en grön fleecejacka och så fick det bli till slut. Simon fick till slut en röd fleecejacka och jag tror att hans tuffa Rockefella-mössa kommer att matcha jackan perfekt. Utöver gummistövlar och jackor fick småkillarna även lite kläder, vilket alltid behövs. :)

Tack kära mamma och pappa för denna helg! Nu far vi åter hem för att återgå till vardagen i i alla fall några dagar. ;)

Bye Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!