En något förvirrad mamma

Stackars Elias. Han har haft en något förvirrad mamma inatt. Trots att jag har varit toktrött inatt och inte haft koll på någonting, vaknade jag imorse utvilad. Konstigt det kan vara. 
 
Någon gång mitt i natten kom Elias intassande till oss, till mig, efter att troligtvis ha drömt mardrömmar. Han bad mig komma och lägga mig intill honom så att han kunde somna om. Det har jag koll på. Jag, toktrött och förvirrad, svarade att jag inte kunde sova uppe i hans säng och såg då (mitt emellan dröm och verklighet) framför mig våningssängen i stugan där jag trodde att vi fortfarande var. Elias insisterade på att jag skulle komma, och jag sade åt honom att klättra upp och lägga sig i förväg så skulle jag lägga mig nere i sängen. Jag undrar jag vad Elias egentligen tänkte, men iväg till sin säng gick han och kröp ner. Efter en liten stund vaknade jag till så pass så att jag skulle gå in i Elias rum, men där någonstans var jag helt vilsen då det i mörkret inte alls såg ut som det brukar göra i stugan. Jag stapplade in till Elias rum, och där blev jag åter förvirrad då våningssängen inte stod på plats. Efter ett tag kopplade det till slut och jag kom på att vi faktiskt är hemma. Jag kröp ner bredvid Elias och jag tror att vi båda somnade om direkt. 
 
När Simon efter ett tag vaknade och började gråta vaknade jag i Elias säng, åter förvirrad, och kunde i några sekunder inte komma på hur jag skulle ta mig till Simon. Det är verkligen inte lätt att ställa om sig när man sover på nytt ställe så där plötsligt.    ;) 
 
Vi har i alla fall fått sova ok hela natten och idag är det helt underbart väder här hemma. Killarna är iväg till svärmor och jag ska ta mig iväg dit nu jag med. 
 
Ha en skön söndag och njut av solen!    :) 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!