Borka Stugby-Camping - rekommenderas ej!

Då är vi hemma igen efter en lång biltur från stugan. Det tar nästan sju timmar, inklusive stopp, att ta sig hem. Nu valde vi att åka hem dagtid och då får vi räkna med att det tar tid, alternativet var att åka nu under kvällen men idag ville vi hem i tid. 
 
När vi åkte längs E4an efter middagen i Sundsvall tröttnade Simon efter ett tag och började jättegråta. Då han varken ville acceptera napp eller vatten (som han annars hinkar i sig mest hela tiden), fick vi lite oplanerat ta ett stopp och hamnade på Borka Stugby-Camping och deras Strandcafé. Det var inte alls som vi förväntade oss. (Jag vet i och för sig inte riktigt vad vi förväntade oss, men inte det där.) För det första var det konstigt skyltat från E4an då det stod 1km till campingen, men det visade sig vara snarare fyra-fem km. 1km, menade campingvärden, var till avfarten till vägen till campingen från E4an och det kunde vi hålla med om att det var. Sedan undrade vi var stranden var då Strandcafét stod intill en å som slingrade sig iväg. Själva cafét var heller inget vidare utan kändes mest bara sjabbigt, tråkigt nog. Att det sedan även hade regnat och hela campingen var genomdränkt kunde nog inte campingvärdarna styra över, men det gjorde intrycket ännu värre. 
 
Ett litet litet plus var ändå den lilla ankdammen campingen hade. Där fanns mamma- och pappa-anka tillsammans med sina små söta ankungar. Jättesöta var de, det tyckte även Elias. Vi försökte få Simon att förstå att det vi tittade på var fåglar och pep för fullt för att vara tydliga. Han å sin sida tyckte att de var någonting annat då han istället för att härma och pipa röt som monster gör. Han har mycket kvar att lära, den lille killen.    ;) 
 
 
 
 
Så, vi rekommenderar verkligen inte Borka Stugby-Camping. (Även om deras hemsida ser helt ok ut om man tittar på bilderna.) Jag är egentligen inte mycket för att dissa ställen, men om man kommer åkandes sent på kvällen med husvagn/husbil och letar efter en camping kan det vara bra att ha detta i minnet så att man inte blir besviken när man kommer fram. Om man istället vill njuta av utsikten när man campar och äter bör man hellre, mycket hellre, åka någon kilometer till ut till Borka Brygga och bo på deras camping. Nu åkte vi endast förbi där också, men där var det rent, fint, det fanns en minigolfbana, en restaurang och en härlig utsikt ut mot havet. Nästa gång, när vi har lite tid över, kanske vi testar restaurangen Borka Brygga - men vi kommer absolut aldrig återvända till Borka Stugby-Camping. Rekommenderas ej! 
 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!