'Värsboksdagen' 2012

Idag är det Världsbokdagen, 'värsboksdagen' som Elias säger, och dagen till ära tog vi oss en tur till biblioteket efter dagis, småkillarna och jag. Vi läste en bok om en blixtdammsugare där vi satt i borgen, och Elias lekte även lite i borgen tillsammans med en annan liten kille. Jag hittade och lånade med mig en bok som jag tidigare har velat läsa, och när tillfälle ges ska jag sjunka ner i soffan med den.

Alla som lånar böcker på biblioteket här idag får även välja med sig en bok hem, och det blev en liten bok till Elias och Simon. Boken heter Små, och den har Elias och jag läst nu i eftermiddag. Jag tog äntligen för mig att hämta ut en bok som biblioteket skänker till alla nyfödda bebisar, Knacka på. Jag är så glad att Elias tycker om att läsa böcker (jag vet att jag har sagt det tidigare) och så snart Simon slutar att snaska på böcker som vi försöker läsa kommer jag att läsa mer tillsammans med honom också.    :) 










Jo, Simon var lite för intresserad av att riva bland böckerna, så jag hann knäppa ett kort på honom och sedan fick han snällt hålla mig i händerna för att inte ställa till med något. Biblioteket är ett paradis för en liten som tycker om att riva sönder papper.    ;)

Bye for now!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!