På tur i vardagsrummet

Då har en ny vecka börjat och Simon och jag är åter uppe med tuppen. Visserligen har vi fått sova hela natten, men det är verkligen tidigt att stiga upp halv sex. Tycker jag. Så, jag sitter med en kopp kaffe nu och försöker vakna till. Jag skulle gärna vilja lyssna/titta på Rix MorronZoo, men någon av småkillarna gömde fjärrkontrollerna till TVn riktigt bra igår och jag kan inte hitta dem. Rackarns filurer....    ;)  

Simon började igår att hålla i sig och gå sig själv från fåtöljen, till fotpallen över till vardagsbordet och runt den, vända och gå tillbaka via fotpallen till fåtöljen, och detta har han nu gjort denna morgon. Om och om igen. Han är så nöjd att han klarar av det. Tidigare har han inte riktigt kommit på att han kan hålla i sig men ändå ta sig någonstans, men nu så. Vi måste bara se till att rensa vardagsrumsbordet nu då allting annars åker ner på golvet i rasande fart. De gånger Simon tappar balansen och ramlar ner på rumpan blir han lite rädd och vill sitta i famnen och gosa en stund, men det är inte länge han sitter där innan han ska iväg igen.      :) 

Om några timmar ska Elias som vanligt iväg till dagis och Simon och jag ska nog kanske ta en tur till stan. Nu åter till min kopp kaffe. Ha en bra måndag, alla!

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!