Motorweteran-dag

I förmiddags åkte jag, småkillarna, samt mina föräldrar in till stan en sväng. Det blev en tur in till centrum där den årliga Motorweteran-dagen hölls. Mycket folk, många gamla fina bilar, många motorcyklar, samt en fyrhjuling hittade vi. Elias provsatt givetvis fyrhjulingen och ville sedan ha med sig den hem. Blev inte så denna gången.   ;)
Även Blixten och några av hans vänner hade hittat dit, och det var också lite spännande.






Jag är jättenöjd med dagens tur då jag äntligen hittade en vårmössa till Simon. Tidigare har Simon lånat sin storebrors montertruck-mössa, men då Elias behöver den behöver givetvis Simon en egen. Och, nu har han en. Dessutom hittade vi skor till båda småkillarna, och gissa om Elias har sprungit runt runt nu när han slipper vinterkängorna och stövlarna. Simon däremot tyckte nog mest att det var besvärligt med någonting nytt och klumpigt på foten/fötterna och klampade iväg som en häst med höga knän. Krävs nog lite träning där.    :) 


Simons nya RockeFella-mössa, samt allra första skor... 



samt Elias nya vårskor som han kan springa runt i.



Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

isabell fick nya vårskor igår, fick betala med dom på hennes fötter vägrade ta av dom och sen dess har dom mer eller mindre suttit på.

2012-04-29 @ 14:52:32

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!