Kepsar till sommaren - check!

Det blev en mysig tur in till stan idag. Jag och småkillarna åkte iväg efter att Elias hade sovit lunch och köpte det vi hade tänkt oss: linsvätska till mig och kepsar till dem båda. (Elias fick även en tröja som var så snygg och mjuk så att jag inte kunde motstå den. Jo, och så ett par solglasögon då han har vuxit ur sina som han fick för några år sedan.) Först hittade vi kepsen till Simon, och det var faktiskt sedan Elias som bestämde att han ville ha en samma lika keps som lillebror. Jag som gillar att matcha sade inte alls emot.    ;)

När vi hade hittat det vi skulle ha satte vi oss ned för mellanmål och fika, och i samma veva blev gubbsingen färdig i hangaren och gjorde oss sällskap. Jättemysigt, tyckte jag. Det är inte ofta vi hinner med att gå på stan eller fika ihop, så jag uppskattade det oerhört. Även Simon och Elias tyckte att det var kul att pappa plötsligt dök upp, så de var nöjda de med.

Dagen shopping blev:





Snygg tröja, keps och solglasögon till Elias.



Keps till Simon.






Jag vet inte om man så småningom måste hålla koll på att köpa "lika mycket" till dem båda, eller turas om att köpa saker, dvs ena gången till Elias, nästa gång till Simon, sedan Elias, sedan Simon osv osv. Just nu har småkillarna inte koll på att den ena får mer ena gången, och den andra får mer nästa gång. Jag tycker dock att jag nog vill köpa det som behövs när det behövs, och inte känna tvång att jag "måste" köpa något till den andre som blev utan förra gången. Kan man göra det? Låta behovet styra? Eller måste man hålla räkning så att det blir så lika som möjligt?

Kepsar till våren och sommaren har de fått nu i alla fall. Check!
Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!