Föräldramöte HT-2011


Ikväll har gubbsingen och jag varit iväg på Föräldramöte på Elias dagis. Simon fick hänga med han också och det blev hans allra första föräldramöte som han var med på. (Måste säga att han skötte sig ganska hyfsat.)

Varje gång jag är på ett föräldramöte på dagis blir jag imponerad av föräldragruppen på Elias avdelning. Idag var det exempelvis 15 barn av 18 som var representerade, vilket är riktigt bra. Samma sak var det på fixardagen då nästan alla barn var där. Dessutom får jag intrycket av att det är bra föräldrar, föräldrar som tar ansvar och vill hjälpa till på sitt sätt om de kan. Måste säga att det känns riktigt tryggt och bra. 

Att även dagisfröknarna är superbra gör sitt till, och trots att vi gick igenom värdegrunden och skulle diskutera den var det inte alls jobbigt att vara med. Jag kan inte låta bli att tycka att barnets skolgång/dagis borde vara jätteviktigt för föräldrarna, och då ska de gå på föräldramöten om de har möjlighet till det. Samtidigt vet jag att det sitter föräldrar på en massa föräldramöten som bara önskar att de fick då därifrån, gå hem, eftersom det är så tråkigt och mötet inte ger dem någonting alls. Och visst, då kan jag nog tycka att de har rätt att gå hem. För, lite grand är det även upp till dagisfröknarna att få till en bra stämning och viktiga punkter att ta upp på ett föräldramöte. Eller?

Hursom, jag är jättenöjd efter kvällens föräldramöte, även om den inte gav så mycket ny information. Vi fick träffa en ny dagisfröken som kommer att vara på avdelningen två dagar i veckan, och det var bra att få ett namn och ansikte på henne. Sedan var det klädutdelning och jag hittade en av Elias tröjor som jag vet att vi glömt kvar på dagis, så nu är den hemma. Dessutom hann jag kika på Elias alster som han har gjort, och hans äppelträd var jättefint. Det är så kul att dagisfröknarna hittar på en massa pyssel, och att Elias lär sig jobba med färger, lim, glasspinnar och allt vad det nu kan vara.      

Riktigt bra är även att Elias har fått spendera kvällen med farmor, vilket var uppskattat från båda hållen.

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!