Sollefteå igår.

Åh, så trevligt det var att stanna till hos Ruth och Olav i Sollefteå igår. Tanken var att vi skulle spendera åtminstone en vecka uppe i stugan i somras, men då det inte blev många dagar alls har vi inte hunnit träffa dem på jättelänge. Så, igår hälsade vi på dem och det var jättetrevligt att träffas och riktigt lyxigt att bjudas på middag. Två kvällar i rad! Inte illa.  :) 


Jag måste få berätta att Ruth är otroligt duktig på att måla och har målat jättemånga tavlor som de har på väggarna hemma. Nu fotograferade jag inte några tavlor, men min stora favorit var en hög med stenar som såg så naturtrogen ut. Precis som ett fotografi. En jättefin tavla. Nästa sommar, när vi förhoppningsvis får mer tid att vara i stugan, ska jag absolut be Ruth hålla en kurs för mig så att jag också lär mig knep och målning. Hon är otroligt duktig.

Vi kom dock hem sent sent inatt och vi har inte fått så mycket sömn. Småkillarna sov visserligen i bilen, men gubbsingen och jag är trötta. Allra mest gubbsingen som körde bil hela vägen, jag kunde inte hålla mig vaken hela tiden utan somnade till då och då. Men, allt gick bra och vi är hemma igen.

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!