Den här tidpunkten

Vid den här tidpunkten, nästan varje dag, är jag helt slut. Förmiddagarna går bra då jag har ork, killarna också, och det är inte så mycket tjat och gnäll. Eftermiddagarna är mycket värre och jag är redo att ge upp. Simon vill helst sitta upp och vara med, vilket innebär att jag måste sitta med honom då vi just nu inte har någon kudde som vi kan ha runt honom, eller så vill han aktiveras på något sätt. Elias är mest gnällig då han har långtråkigt, men samtidigt vill han inte leka med någonting heller. Jag brukar vara ganska bra på att avleda, komma med nya förslag och säga "Men du! Har du.......?". Men, när jag är slut orkar jag inte ens med det. Kan det inte bara vara tyst och lugnt en liten stund så att jag får ta igen mig!?!?!?!??!?!

Ja, jag vet att det svänger fort här mellan varven: ena stunden är jag jättepigg, glad och myser, för att i nästa stund vara helt slut och inte ha lust till någonting alls. Hur fixar alla föräldralediga det här egentligen? Jag vet att jag, när jag är som mest slut eller det är mest jobbigt här hemma, bör bryta det hela med att gå ut eller hitta på något. Men, hur lätt är det när man inte har varken ork eller lust?

Nu är i alla fall gubbsingen på väg hem. Åh så jag längtar.
Bye!

Kommentarer
Postat av: Susanne

jag brukar dela in dagen i etapper för att det inte ska kännas så lång. tar för förmiddagen och har då ned räkning till lunchen och sedan den efte följaden sovstunden då jag får ta igen mig en stund. När isabell vaknar brukar vi mysa med lite böcker pyssel eller teve beroende på hur hon är när hon vaknar. När väl valter vaknar brukar vi försöka vara ute en stund om vädret tillåter. Sedan när det är dags för att laga mat brukar isabell hjälpa till eller kolla på tv medans valter går runt och leker.

Men vist har man dagar då man bara känner att man inte orkar något. Hade en sådan dag igår och då kom inte andreas hem förren barnen sov, men stoppade då ner dom i ett bad det älskar som och då kan dom roa sig själva medans mamma kan sitta och titta på. Kan ju säga att det blivit enklar nu när valter är större och dom leker mera tilsammanas. öppnaförskolan är ett måste för att valter inte ska bli utråkad här hemma när isabell är borta. fixar här hemme brukar jag göra på tisdagar då isabell är på förskolan och det inte är någon öppna förskolan den dagen.

Vi har en bumbostol här hemma som inte används som du kan få låna om du vill minns att valter tyckt den var kul när han ville komma upp men inte kunde sitta själv.

2011-10-21 @ 19:19:45
Postat av: ami

ja.... kanske ska börja se dagen i etapper. Vi har inte riktigt koll på Simons sovtider än, och ibland sover de inte lunch samtidigt utan löser av varandra, vilket inte ger mig mycket vilotid alls.

Tack snälla, för alla tips! :)

kram

2011-10-22 @ 09:49:43
URL: http://iamisvarld.blogg.se/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!