Hela dagen på Ullared

Igår spenderade vi hela dagen på Ullared. Jag vet inte hur länge jag har laddat för turen dit, och jag såg verkligen fram emot att gå runt där, julshoppa, köpa kläder till småkillarna, och fylla på med annat vi behöver. Så där lite lagom harmoniskt med julkänsla i kroppen. När vi körde in på parkeringen konstaterade jag snabbt att det inte bara var jag som skulle dit och shoppa, utan en himla massa annat folk. Jag hade totalt missat att högsäsongen har börjat och trots att det inte var löningshelg, och trots att det var måndag så var det verkligen fullt med folk.

Hursom, jag fick med mig det mesta jag hade önskat, men hade jag haft några timmar till att gå runt hade jag säkert hittat mer att köpa med hem. Elias fick välja en liten tomte att ha på sitt rum och han valde en snöglob med en tomte i som han kan skaka hur mycket han vill. Elias fick även välja lite kläder och gladast blev han för sina arbetsbyxor som han hittade. Nu kan han vara ute och dona och fixa med sin pappa, eller ukki för den delen, och bli hur smutsig han vill.   :)

Även Simon fick med lite kläder i stl74 som han kan ha nu i vinter och lite i vår. Jag hann, som vanligt, inte kika på kläder till mig själv utan det får bli en annan gång. Nu ska jag börja kika igenom vad jag egentligen fick med mig för någonting hem i kassarna.











Måste även säga Tack till min käre pappa som orkade köra hela vägen hem till Värmland igår kväll efter shoppingen. Jag fick slumra i bilen vilket var jätteskönt.

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!