En sväng till BVC



Då Simon blev fem månader igår har vi idag varit iväg en sväng till BVC för att väga och mäta. Det är en 7kg's kille vi har nu och han har gått jättebra upp i vikt den senaste månaden. Ibland har jag faktiskt varit orolig för att han inte får i sig så mycket mat som han behöver ha, att mjölken håller på att ta slut. Men, tydligen inte. Det är bara det att Simon äter lite och ofta, precis som Elias gjorde när han var liten. Elias är i och för sig inte någon storätare nu heller, men ändå mår han jättebra och är en frisk kille.

Jag fick även med mig datum och tid för 6månades-vaccinationen och den ser jag inte alls fram emot. Varje gång en spruta närmar sig mig eller någon som sitter i mitt knä, någon av småkillarna alltså, blir jag jätteorolig. Tiden är i början av december, så jag behöver i alla fall inte tänka på den nu på ett tag. Puh!

Efter BVC-besöket tog vi en sväng förbi Prix för att köpa hem lite mat, och Simon somnade jätteskönt i vagnen en stund. Jag påmindes åter om att det faktiskt är jätteskönt att vara ute och gå (har inte varit det på jättelänge!) och måste ta mig ut mer igen. Måste försöka i alla fall.    ;)


Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!