Ultraljud, glada nyheter och shopping.

Att så lite kan göra så mycket!!!! Vi är jätteglada!!!! Vårt knyte har vänt sig!!!!!   :D

I förmiddags, när gubbsingen och jag kom till ultraljudet, var jag helt säker på att knytet satt upp som den alltid har gjort. Gubbsingen och jag var båda helt förberedda på att det någon dag blir kejsarsnitt, frågan var egentligen bara när. Gissa om jag var förvånad när barnmorskan satte igång med ultraljudet, tittade nertill i magen och såg ett huvud. Jag var tvungen att fråga en extra gång om det verkligen var ett huvud, så att vi inte såg fel. Men nej då, knytet har vänt sig och ligger precis som den ska. Vilket lyckorus! Jag blev verkligen ärligt jättelycklig. Det innebär med andra ord att vi kan förvänta oss en helt vanlig förlossning, med allt vad det nu innebär, och bara vänta tills det är dags. Nu hoppas jag bara att vi inte behöver vänta i två veckor till. Eller, att knytet vänder sig igen, för den risken finns alltid (även om den är liten)....

Efter ultraljudet tog gubbsingen och jag en förmiddagskaffe innan vi begav oss till BarnensHus där vi spenderat lätt en timma. Vilket virrvarr av barnvakter, bilbarnstolar och vagnar det finns. Hur ska man veta vad man ska ha??? Vi stod en bra stund och kikade på barnvakter: vi behöver en ny då vår inte fungerar som den ska, den gnäller så snart barnvakten tas ur laddstationen. Sedan stod vi en bra stund och provade två barnvagnar, syskonvagnar, och inte är vi klokare nu heller. Vi behöver en syskonvagn, frågan är hur mycket pengar vi har (vilket är samma som noll just nu) och hur lätt den är att gå med samt packa ihop. Vi tror det står mellan två vagnar; en BabyJogger City Select och en B.O.Z.Z Tvilling All Round. Eller, kanske en BabyJogger CityMini dubbel. Hhmmm..... Slutligen behöver Elias en till bilbarnstol som han kan åka i i min bil när knytet tar över hans. Jösses, vad vi har funderat och tänkt fram och tillbaka idag......    ;) 

Butiksbiträdet påpekade också lite fint, när jag fotograferade i butiken, att bilder på varorna finns i broschyrer eller på nätet. "Mmmm...., jag dokumenterar lite bara", svarade jag och kände mig lite dum.







Hursom, det blev ultraljud, glada nyheter och shopping idag. När jag väl kommit hem lade mig för att vila en liten stund innan det var dags att hämta Elias. Måste erkänna att jag, trots ultraljudet och att jag sett det med mina egna ögon, är lite orolig för hur mycket knytet rör sig. För, när det började sparka så sparkade det i nedre delen av magen........ men, det kan ha varit knytet som tog sig ett träningspass och bara jabbade. Håller tummarna för att det var så.   :)

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!