Fika-sällskap idag.

Idag hann jag med att träffa båda Maddisarna, även om besöket hos Madde med -e på förmiddagen blev något kort. Tråkigt nog har deras lilla Meja fått magsjukan så istället för lek och förmiddagskaffe blev det bara hårfix som Madde hjälpte mig med. Det är jätteskönt att ändå vara blond igen och slippa den hemska utväxten. Nu slipper jag oroa mig för hår och frisyr och kan tänka på annat framöver. Tack snälla Madde!!!   :) 

Efter att Elias sovit lunch åkte han och jag sedan in till GävleBro för att träffa Maddi med -i och hennes Mio. Jag var lite orolig att killarna inte skulle hinna leka så mycket med varandra då Elias nästan alltid är avvaktande och kommer igång med lek när det väl är dags att åka hem. Men, ojoj så fel jag hade! Jag tror att både Elias och Mio hade jättekul där de klättrade runt i lekrummet, sprang och tjoade och skrattade. De var jättesnälla mot varandra hela tiden och kramades till och med. Sedan är Mio en modig liten kille som verkligen vågar klättra och ta sig fram, och Elias studerade honom ett antal gånger för att sedan försöka sig på samma sak, som att exempelvis klättra upp och sätta sig i Musse-bilen som finns där. Verkligen jättekul att killarna kom så bra överens! Och, jag tror att killarna roade andra i restaurangen lite smått så gulliga och busiga som de var.




Det var också jättekul att sitta och prata med Maddi, och jag märkte hur mycket jag har saknat det sedan jag slutade jobba. Nu ska jag erkänna att det alltid varit mycket lugnare runt omkring oss när vi har suttit och pratat på jobbet, då vi idag samtidigt skulla ha koll på våra små killar. Å andra sidan, satt jag mest still på stolen och orkade inte riktigt röra mig så det var Maddi som höll efter killarna. Hur som, om det är någon jag saknar att prata med så är det just Maddi och jag måste absolut se till att boka in fler fika-träffar. Med Maddi. Men även fika-träffar med Liza. Med Madde och Elin, gärna Victoria också. Tack snälla gulliga Maddi för fika-sällskap idag!!! Det var jättekul att ses!!! 

Nu dock ska jag gå och lägga mig. Gubbsingen jobbar fortfarande och jag är helt totalt slut. Jag hade nog helst sett att gubbsingen hade kunnat vara hemma ikväll i alla fall då det faktiskt är söndag, men tyvärr drog jobbet över. Jag är inte riktigt förtjust i det där jobbet just nu, eller i att jag fått ta precis allting idag, men det beror på att jag inte har några krafter alls utan bara elaka tankar kvar. Så, för att inte låta tankarna ta över är det bäst att lägga sig och sova och samla kraft. Så får det bli.  

Bye Bye and Nighty-Night!


Kommentarer
Postat av: Gubben

Hade betydligt hellre varit hemma med Er idag och ikväll gumman. Kommer hem snart.. puss!

2011-05-16 @ 00:01:39

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!