Fika.

Idag har jag äntligen hunnit träffa och fika med gulliga och alltid jättesnälla Madde. Det finns en Maddi och en Madde bland mina vänner, och det är inte lätt att hålla reda på vilken jag pratar om. Gubbsingen kämpar han också för att hänga med i svängarna. Men, Maddi med -i finns på jobbet och Madde med -e finns här hemma. Idag träffade jag som sagt Madde med -e.  

Hur som, jag tror inte att jag och Madde har hunnit ses ordentligt sedan nyår, vilket är jättelänge sedan. Fem månader sedan! Jösses! Tiden går alldeles för fort. Men, nu så. Det var jätteskönt att sitta och prata, och jätteskönt att känna att någon förstår en. (Vi pratade bland annat om städ, tvätt och om kravet att hålla rent.) Elias följde med på fika och fick även leka lite med Meja. Det tog nästan en timma innan de två kom igång, men sedan höll de igång och busade och tjoade hejvilt. Elias ville inte alls åka hem när det var dags. Jag lovade att vi får se till att fika och leka med Madde och Meja fler gånger. Även Elin kom förbi, men henne träffade vi bara en kortis då Elias och jag skulle åka hem i samma veva. Nu har vi bokat in fika nästa vecka igen, och det ser jag fram emot. Bra att jag har all tid i världen för fika nu.   :)

Nu står gos med gubbsingen på schemat. Elias sover och vi ska nog inta soffan, mysa och fortsätta med Solsidan som vi har fastnat för (så här ett år senare än alla andra).  ;)

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!