Elias fina blomma och kruka.

När jag hämtade Elias på dagis idag berättade han för mig att hans blomma växte i krukan. Det tog ett tag för mig att komma på vad det var han pratade om, men sedan så kom jag på det och tyckte det var kul att blomman redan nu kikat fram. Jag tror att de planterade solrosorna precis för en vecka sedan, så det kanske stämmer att de kikar fram smått nu. Hur som, Elias ville absolut ta med sig sin blomma hem redan idag, och när jag förklarade för honom att vi skulle ta hem den en annan dag blev han jättebesviken och underläppen hängde.

Men, precis när vi skulle gå sade faktiskt en av dagisfröknarna att Elias fick ta med sig sin blomkruka med planterad solros i. Elias hade med andra ord helt rätt i att blomman skulle hem idag. Ojojoj..... säger jag bara. Hur ska jag få den stackarn att överleva?!?!?! Enligt dagisfröken är det säkrare att solrosorna bor hemma så att vi kan sköta dem med vattning etc, istället för att de står och torkar ihjäl under helgen. Ojojoj...... jag tror att Elias solros skulle haft en mycket större chans att överleva på dagis än här hemma. Men, nu är den här och Elias är jättestolt.



Här är åter Elias fina blomma och kruka. Jag ska stötta upp blommorna med någon blompinne, för de ser lite rangliga ut. Eller, gör man det med solrosor??? Det finns en anledning till att vi bara har gröna växter här hemma, tåliga växter.   ;)

Bye Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!