Det är så skönt när man.....

Det är så skönt när man inte har några speciella tider inplanerade på morgnarna/dagarna, utan kan ta allt som det kommer. Börjar se fram emot mammaledigheten på allvar nu.  :)

Idag var Elias lite trött på morgonen och orkade inte riktigt åka iväg till Öppna Förskolan direkt, så vi gosade en stund i soffan och kikade på Bananer i Pyjamas. Efter en stund återvände sedan kraften, vi tog oss iväg, och sedan har Elias åter lekt med skruvdragaren (eller om det var en borr kanske) och även åkt traktor runt runt fram till lunch.

Nu har vi ätit och Elias sover lunch. Jag ska inta soffan och vila tills det är dags att leka med lille killen igen. Funderar på att åka in till stan en sväng i eftermiddag då gubbsingens och min guddotter har dopdag imorgon och vi gärna vill skicka med någonting litet i grattis-kortet som ska postas idag. Får se hur det blir. Ute är det faktiskt varmare idag, så att vara ute här hemma ligger också nära till hands. Som sagt, vi får se..... det finns inga speciella planer idag. Så skönt!

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!