Frisk luft.






Jag tycker nog att Elias såg orättvist pigg och fräsch ut igår när vi var på promenad. Han gick och skuttade fram en bit, sedan gick det lite långsammare, för att sedan gå lite snabbare igen. Jag gick lika långsamt mest hela tiden. Det var ändå skönt att komma ut, även om det inte var någon värme att tala om. Hela gårdagen var fin med sol och blå himmel, men rackarns så kallt det var.

Både Elias och jag somnade efter sju igår kväll, och gubbsingen tog sig iväg till en kompis för att slippa sitta helt ensam ytterligare en kväll. Detta innebär att vi borde kunna ha släckt ner helt och hållet här hemma för EarthHour, men inte tänkte vi på det när vi tog kvällen. Så, här hemma lös fönsterlamporna som de alltid gör.

Inatt har både Elias och jag sovit dåligt, mest jag då jag har hostat så och sedan tagit hand om Elias när han vaknat och varit ledsen, hostat, varit orolig, inte velat sova själv, varit törstig och jag vet inte allt. Jag kan inte bli arg på Elias när han inte kan, eller försöker, sova själv när han är sjuk, men det tar på krafterna.

Nu på förmiddagen har gubbsingen och jag tagit oss vår förmiddagskaffe i solen på altanen, vilket var jätteskönt. Det är smidigt nu när snön i stor sett smält undan just på altanen, för då kan Elias vara där och leka och jag sitta med och njuta av våren utan att behöva springa efter honom när han drar iväg. Då Elias fortfarande älskar att skotta snö så kan han också få hålla på bäst han vill på altanen, det är inhägnat och han kan pyssla bäst han vill. Vi måste se till att få dit hans uteleksaker bara så att han har saker att sysselsätta sig med. Riktigt skönt var det med frisk luft, speciellt när man fortfarande är lite krasslig.




Vi får se vad eftermiddagen bjuder på. Bye for now!
 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!