Feber.

Igår kväll hade Elias 40,2 i feber och var helt borta stackarn. Han försökte sova, men låg mest och vände och vred på sig innan alvedonet hjälpte. Stackars lille kille. Inatt har han varit en liten kamin igen, och jag har baddat honom med en kall handduk för att hjälpa till lite. Han har dock vaknat till själv och velat dricka, vilket har varit bra. Gubbsingen har sovit i källaren för att få ordentligt med sömn så att han orkar med dagens möten, samt orkar ta hand om oss sedan när han kommer hem.

Idag blir Elias och jag med andra ord hemma, och kommer bara att ta det lugn. Elias är i och för sig mycket piggare redan, men jag räknar med att han kommer att bli trött här snart. Just nu bygger han torn som han sedan 'pangar' med foten så att allt rasar samman, samt kikar på Bamse på TV. 



Det är många barn och familjer som just nu är sjuka, tycker jag. Även på jobbet har ett antal arbetskamrater VAB'at, och nu är det som sagt min tur. Gubbsingen och jag har i och för sig haft tur då Elias inte har varit sjuk så ofta, samtidigt är det bra att han med jämna mellanrum blir lite krasslig så att immunförsvaret får jobba och stärkas upp ännu mer.

Bye Bye for now!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!