En lärare på skolan....

Förmiddagen på jobbet idag var faktiskt givande, och jag är glad att jag kom iväg på den. Jag har tidigare sagt att jag har riktigt bra arbetskamrater, och idag blev jag åter påmind om just detta.

Det finns en lärare på skolan som är riktigt inspirerande, duktig och rolig, och som alltid lyckas fånga sin publik, oavsett om det är elever eller lärare det handlar om. Precis detta gjorde han idag när vi påbörjade arbetet kring värdegrunden som läroplanen vilar på, och han höll en riktigt bra presentation. Under tiden han pratade tittade jag mig omkring i aulan, där vi höll hus, och många satt och småskrattade och nickade instämmande. Jag är övertygad om att budskapet gick hem, och förhoppningsvis inspirerade presentationen en och annan i lokalen. Den inspirerade helt klart mig. Och, gav mig lite att tänka på.

Det som är så fascinerande med just denna lärare är att han verkligen lyckas inspirera alla sina elever, och jag tror att alla hans elever går ut med betyg i ämnena. Även de skoltröttaste eleverna vill gå på hans lektioner, och det säger ganska mycket. Jag tror att alla hans elever håller med om det jag har skrivit ovan. Tyvärr vet jag att jag aldrig kommer att bli så duktig, rolig, impulsiv och bra som han är, men han är helt klart en förebild. Och, det nyss skrivna är kanske dumt att säga högt i lönesamtalstider, men det är helt enkelt sanningen. Det är kul att ha en sådan duktig bra arbetskamrat, och jag önskar att alla mina elever skulle kunna ha honom i hans ämnen.

Nu är jag dock hemma från arbetet och spenderar eftermiddagen med Elias, men jag ska erkänna att det är lite tungt att VAB'a när man själv är krassligare än barnet. Elias leker själv just nu, och jag kämpar för att hålla mig vaken. Kanske vore idé att gå ut och få frisk luft igen....

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!