Har sedan igår varit....

Har sedan igår varit illamående och magen totalt ur funktion. Vet inte om det beror på att jag är trött och att det tar ut sin rätt, eller om jag håller på att bli sjuk. Minsta lilla motgång nu, hur liten och fånig den kan vara, tar jättemycket på krafterna och jag blir jättelätt ledsen. Hade verkligen sett fram emot en sovmorgon idag, speciellt då jag var uppe med Simon mellan fem och sju imorse, men gubbsingen glömde totalt bort det och jag går nu på sparlåga.

Jag ska försöka blogga om någonting roligare så småningom, känner att jag tyvärr bara gnäller just nu. Men, just nu är det som det är. Hoppas bara att illamåendet går över, tröttheten är nästan enklare att hantera.

Bye Bye!

Kommentarer
Postat av: Susanne

uch låter inge vidare hoppas du inte blir sjuk. Om du behöver hjälp är det bara att säga till. Vet hur tufft det är och kan vara med två små barn och att man aldrig får sova. Är så glad att våra små nu kan sova ungefär på samma tider det är guld värt, för nätterna dom senaste veckorna har inte varit roliga.

2011-06-19 @ 14:25:39
Postat av: Emma

Något som jag i efterhand kan skratta åt men som absolut inte var kul då hände när Ellen var några veckor. jag satt flera timmar en natt och vaggade henne i famnen. Helt slut. Trött, ledsen. Sedan upptäckte jag att jag satt med en handduk i famnen och att ungen sov gott i sin säng. Då är botten nådd, verkligen. Se till att få sova! Lätt sagt, svårt ordnat. Men skrik det högt om ingen nära dig förstår tysta vinkar. Det tjänar hela familjen på i längden. Och du, vännen, det blir bara bättre. Snart har ni rutiner, alla fyra, och energidepåerna fylls på. Heja du!

2011-06-19 @ 22:25:49

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!