Första BVC-besöket.

Då har vi varit iväg på första BVC-besöket med Simon. Då personalen på BVC-mottagning där vi egentligen ska gå är sjuka, var vi iväg till grannmottagningen. Måste erkänna att jag virrade runt en liten stund tillsammans med Elias och Simon innan jag hittade rätt ingång, men tillslut hamnade vi rätt. BVC-sköterksan som vi träffade var jättebra och jag hoppas att vi kan fortsätta träffa henne istället för att få byta sköterska flera gånger.  

Simon har gått upp i vikt som han ska, vilket innebär att han får i sig mat och mår bra. Jag tog upp frågan om napp då Simon verkar ha ett snuttbehov, och undrade då hur tidigt man kan börja med det, då jag inte kommer ihåg hur gammal Elias var när han började. Och, så länge amningen fungerar som den ska, vilket den verkar göra, finns det inget hinder för att börja med napp om behovet finns. Så, nu får gubbsingen och jag fundera över om och när vi ska ta till napp. Hellre napp än tumme, tycker jag. Hellre napp än jag. Men, det bästa vore om Simon klarar sig helt och hållet utan allt. Vi får se.

Elias var duktig hela tiden vi var iväg, och hittade även en tjej som han pratade och målade tillsammans med. Jag höll mig på avstånd då jag tycker det är så kul att se hur han agerar med andra barn. Tjejen pekade mot dörren in till undersökningsrummet och sade "Min mamma är därinne.". Elias tittade då upp på mig, pekade och sade "Min mamma är där.". Ingenting märkvärdigt egentligen, men jag blir så glad att han vågar ta för sig och pratar med andra barn när de dyker upp. Sedan pratades det inte så jättemycket, men de delade med sig av papper och kritor till varandra och var snälla båda två.   :)  




Nu sover båda killarna lunch och jag ska ta och unna mig en kopp kaffe på altanen. Det är underbart väder idag med!
Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!