En ny dag och nya krafter.

Då så, en ny dag och nya krafter. Nästan i alla fall. Har fått sova något så när inatt i alla fall, men stackars gubbsingen och Elias fick efter lite morrande inatt maka sig ur sängen och gå och lägga sig i Elias säng istället. Eftersom jag var så trött tog jag liggande sovande amning inatt, och om även Elias ligger i vår säng får vi helt enkelt inte plats allihopa - så de fick flytta på sig och jag sova. Det innebär dock att jag inte har koll på hur mycket Simon åt inatt, men han hade i alla fall tillgång till maten fram till morgonen så han borde ha varit nöjd. 

Igår, medan killarna sov lunch, började jag läsa en bok jag har sett fram emot att läsa länge. Jag vägrar se vissa filmer då jag vill läsa böckerna först, och nu i sommar ska jag försöka ta mig igenom den - Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. Jag hann i och för sig inte läsa så jättemånga sidor innan Simon behövde tas upp, och när sedan han somnat om vaknade Elias. Men, jag har börjat läsa boken och ska verkligen försöka unna mig läsupplevelser i sommar. Jag älskar att läsa och vill faktiskt ha de stunderna lite då och då. Ska erkänna att jag läste högt för Elias från det att han var en månad gammal (läste då Dan Browns I cirkelns mitt), och för att få tid till läsning kanske jag ibland ska läsa högt för Simon när jag sitter och ammar? Tror att det blir min plan.
 




Kortet ovan är taget igår då det var jättefint väder. Nu, ja nu regnar det ute så det blir läsning i fåtöljen medan killarna sover en liten stund till.
Bye Bye! 
 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!