Andra läkarbesöket.

Idag är det fullt hus här hemma. Jättekul - men varmt!!!!! Ska egentligen inte klaga på värmen, men det är lite tuffare att svalka sig nu när vi inte kan använda kylningen här hemma. Jag är tokvarm mest hela tiden, men vill inte kyla ner knytet, så då får jag stå ut helt enkelt. 

I förmiddags var gubbsingen och jag iväg på det andra läkarbesöket med knytet. Allt gick bra och knytet har nästan gått upp till födselvikt igen. När sköterskan skulle ta PKU-provet hade hon dock svårt att sticka och få blod, och dessutom var knytet jättehungrig, så vi var tvungna att ta en liten matpaus innan vi kunde fortsätta. Efter det gick allt precis som det skulle och vi hoppas nu att blodprovet inte visar någonting konstigt. Under tiden vi var iväg på läkarbesöket lekte Elias med sin kusin Oskar i lekparken och hade hur kul som helst. Jättebra att bror och Karin kunde ta killarna då. Eller, jättebra och jättesnällt att de hjälper till med det mesta här. 



På vägen hem stannade gubbsingen och jag sedan snabbt till på BarnensHus där jag hämtade ut paketet och vår nya blöjhink. Ska bli skönt att bli av med den gamla blöjhinken då den har börjat stinka. Hoppas att denna räcker några år nu tills vi har helt blöjfria barn.   ;)


Jo, sedan måste jag avsluta med att säga att det inte är helt enkelt när Elias ska klä på sig själv. Elias väljer helst sina kläder själv, och helst vill han klä på sig helt själv också, utan hjälp. I och för sig är det jättebra att han vill klä på sig, det är det, men ibland blir det lite tokigt. Idag sade nämligen gubbsingen åt Elias att ta på sig shortsen då det är så varmt. Sagt och gjort. Att båda benen sedan hamnade i samma byxben och att han fick en liten extra stjärtlapp som hängde bak, ja det var hur sött och roligt som helst. Sedan gillar han sin hockeyhjälm, Elias.   ;) 







Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!