Då är vi framme......

Då är vi framme hos mina kära föräldrar och har bara tagit igen oss denna fredagförmiddag. (Vi kom fram sent sent igår.) Elias var igår eftermiddag färdig med sitt packande lååååångt innan jag var klar. Då han vet att hans ukki håller på att fixa och måla huset här, packade han själv ner sina egna verktyg i ryggsäcken och skulle ha med dem. Sedan följde efter mig vart än jag gick och råkade jag stanna lite tvärt for han in i baken på mig. Till slut kunde jag inte hålla mig för skratt, trots att det samtidigt var himla irriterande då jag ville hinna med så mycket som möjligt. Men men, vad göra?!?


För att killarna skulle hinna säga Hej då till sin pappa stannade vi, innan vi for, till vid hangaren där gubbsingen var. Elias hann köra lite golfbil, medan Simon toppfylldes, och det var riktigt populärt. Det är inte konstigt att Elias vill vara i hangaren med tanke på alla leksaker det finns där.   :) 

 


Nu sover killarna, blev sen lunch då vi vaknade jättesent, och till och med jag har hunnit ta en powernap på 30min. Himla skönt. Ska hinna med lite egentid nu innan allt sätter igång igen.

Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!