En vän.

Läste för ett tag sedan, på en blogg jag följer, ett blogginlägg tillägnat några vänner som bloggerskan i fråga har. När jag läste inlägget, och orden riktade till kompisarna, var det ett namn på en vän jag har som dök upp i huvudet på mig. Trots att det inte var jag som skrev orden, passade orden ändå in på min vän så otroligt bra att det var kusligt. Och, döm min förvåning (eller, egentligen inte) när min väns namn stod uppskriven bland de som tillägnades inlägget. 

Idag, efter att ha hämtat Elias på dagis och handlat lite, har jag äntligen hunnit träffa och umgås med den underbart härliga vännnen som jag tänkte på ovan, Liza. Tiden rinner iväg alldeles för fort och det var verkligen jättelänge sedan vi två hann träffas och sitta och prata. Nu blev det äntligen av, över en taco-middag här hemma. Vi har hunnit uppdatera oss om vad som händer i våra liv något så när, men jag känner att vi lätt skulle ha kunnat sitta ett antal timmar till och pratat om diverse som hänt. Nu hoppas jag bara att det inte tar allt för lång tid innan nästa date, för åh vad jag har saknat Liza.

Det som är så underbart kul att höra, och framför allt veta, är att en person som Liza åter börjat jobba som lärare. Om det är någon lärare som inspirerat mig i mitt yrke så är det hon. (Tänk att hon har gjort en film om Ordklasser för att demonstrera för eleverna vad ordklasser är för någonting.) Om det är någon lärare som har varit underbart härlig att jobba med så är det hon. (Och framför allt minns jag våra fredagsluncher ihop på CaféParis en gång i tiden då vi bytte tankar och idéer om allt.) Om det är någon lärare som elever bör träffa under sin skoltid, ja då är det hon. Det är inte många lärare som ger av sig själva så mycket som Liza gör, och det är inte många lärare som har så bra och avslappnad kontakt med eleverna som hon har. Det är så riktigt bra att Liza är tillbaka där hon hör hemma.    :)

Så, detta inlägg blev nog något av en 'kopia' av inlägget som jag tidigare läst på en annan blogg. Men, samtidigt kan man aldrig lyfta och hylla sina vänner tillräckligt - och Liza är verkligen en person som ska lyftas. Och, jag är riktigt glad för att ha hunnit träffa henne idag.


Kort taget för ett antal år sedan, så unga vi var då....   ;)



Bye!


Kommentarer
Postat av: Liza

Åååh, vilka vackra ord! Mitt hjärta bultar lite snabbare och jag sitter med ett fånigt smile på läpparna=) Tre timmar sa svosch svosch - ny träff snart igen så uppdateras vi ännu mer! Tack för tacos, vårt kommande projekt blir att hitta Gävles svar på Café Paris och dess baguetter! Och fniss, har vi varit så där unga och oskyldiga? :D Kram!

2011-02-21 @ 23:18:01

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!