Lördagsutflykt.

Idag har gubbsingen och jag varit iväg på en lördagsutflykt själva och kikat på bilar. Det var jättemysigt att komma iväg själva en stund, även om det inte är så mysigt i sig att kika på bilar, och Elias lekte under tiden här hemma hos sin mormor och morfar och hade det hur bra som helst.   

Jag har med tungt hjärta konstaterat att min lilla Citroën C3'a inte kommer att räcka till när vi får ett litet knyte till, och ska jag kunna åka hit till päronen själv, ner till Göteborg till bror, eller andra kompisar runt om i landet - ja, då måste jag ha en större bil om barn, vagnar och packning ska få plats. Min C3'a var min första egna bil, och den har varit helt perfekt, jämt. Nu gäller det att försöka hitta en bil som är lika bra, större, men inte för stor, som passar mig, till en bra prislapp. Sedan vill jag ha kvar min verkstad som är superbra, vilket då också påverkar valet av bil. Så, just nu lutar det starkt åt en ny Citroën C4'a.... 

Vi kikade på bilar i alla fall, och den gubbsingen fastnade för (den blå på sista bilden) sade jag NEJ till direkt. Jag kommer aldrig lära mig köra, för att inte tala om parkera, sådana stoooora bilar. Beundrar alla tjejer som fixar att köra stora (familje)bilar, som vågar och gör det bra. Jag kommer aldrig att vara en av dem. Tyvärr. 














Nu snart kommer Elias gammelmormor och gammelmorfar på besök, så jag ska umgås med dem. Det var länge sedan jag träffade dem och det ska bli mysigt att sitta och prata en stund. Och nej, det blir nog inte så mycket jobb denna helg, även om det är det jag borde ägna min tid åt.
Bye Bye! 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!