Lång dag på jobbet.

Har äntligen kommit hem efter en lång dag på jobbet. Eller, egentligen kom jag hem för nästan en timma sedan, men har tagit igen mig lite i soffan en stund. Ska alldeles snart gå och lägga mig, men känner mig nästan lite speedad efter dagens utvecklingssamtal och övriga samtal och skulle kunna jobba en stund till. Hela dagen har gått bra och jag är jättenöjd.

Jag tycker det är så underbart skönt när man tillsammans med elevernas föräldrar under utvecklingssamtalen kommer fram till gemensamma mål och vill sträva åt samma håll. Det blir så mycket enklare att jobba då, och roligare. Givetvis är eleverna viktigast, men föräldrarna spelar ändå en jätteviktig roll och det är bra när samarbetet fungerar. Det har det gjort idag, och åter igen - jag är jättenöjd. Att arbetskamraterna är så underbart roliga gör det hela ännu bättre. (Det har inte undgått någon att jag är jättenöjd, va!?! Och, jag ska nu inte skriva det ordet något mer idag.)   ;)  

Gulligast idag var dock ursnälla Maddi som, efter att ha varit hem en stund under dagen, köpte med choklad till mig på jobbet ikväll. Det var precis det jag behövde när jag hade haft mina tre utvecklingssamtal och behövde ladda om till föräldramötet och samtalen där. Tack snälla gulliga du! (Och, jag hoppas att det inte var dina cholkadbitar som du nu offrade och gav mig istället.)   ;)

Nu måste det bli mys och sova med gubbsingen om jag ska orka upp imorgon. Så jag tackar för mig ikväll och säger,
Nighty-Night!


Kommentarer
Postat av: Maddi

Det var så lite, och nejdå.... chokladbitarna var till dig :)

2011-02-24 @ 17:29:08
URL: http://hokori-fallenangel.blogspot.com/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!