Ingen bra dag.

Idag är det ingen bra dag. På jobbet har det varit fullt upp som vanligt, men med krångel och tjafs istället, vilket inte alls är kul. Det tar på krafterna och det förstör humöret. Jag skulle vilja hinna med så mycket, att planera och individanpassa för mina elever, men annat tar hela tiden upp tiden och jag kommer ingen vart. Jag vet inte var jag ska finna tiden att komma ikapp då jag inte längre kan sitta till sex-sju-tiden på kvällarna och jobba, så istället blir det ingenting av någonting.

När det inte är någon bra dag saknar jag min familj och mina vänner otroligt mycket. Idag har jag skickat kramar till mina allra närmaste vänner som jag helst av allt skulle vilja sitta och prata med, sitta och samla kraft och inspiration hos. Nu bor ni så långt borta nästan allihop så tyvärr går det inte, men jag önskar att jag enkelt kunde förflytta mig lite hur som. Sedan tycker jag inte om det faktum att några vänner håller på att försvinna, men just nu orkar jag inte ens bry mig. Hur hemskt är inte det!?!

Jag är i alla fall tacksam för mina gulliga arbetskamrater, att de finns där. Utan er skulle jag inte överleva sådana här dagar..... Tack snälla för att ni finns!

Nu ska jag samla kraft hos gubbsingen och hoppas på att morgondagen blir bättre.
Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!