Tomteglasögon

Fredag förmiddag och vi har hunnit vara en sväng in till stan för att hämta bilen, samt köpa lite linsvätska som tog slut imorse. Jag hoppas verkligen att regskylten sitter som den ska nu. Jag vill inte gärna tappa den längs vägen någonstans och åka utan skylt utan att upptäcka det. Vore inte alls bra.  

Väl inne på stan passerade vi en presentbutik och jag kunde inte motstå att gå in och kika runt lite. Om det är så att tomtefar, när han förhoppningsvis kommer på julafton, har glömt eller tappat bort sina glasögon har vi nu inhandlat ett extra par. Skönt att få det fixat. Känns som att vi (läs jag) har hur mycket småsaker som helst att fixa innan jul och att få stryka lite på To-do-listan är som sagt skönt.



Nu är det lunchdags och sedan sovdags för småkillarna. Undrar om inte även jag ska unna mig lite vila, eller till och med sömn, då det blev lite sova inatt då jag kom hem sent och var uppe med småkillarna en hel del. Tänk så skönt det vore att kunna koppla bort alla måsten och vila när tillfällen ges.

Bye for now!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!