Skönt att vara själv

Åh, så skönt, småkillarna sover. Jag tror jag har sagt det förut, men Elias är lätt att natta medan Simon kan ta all världens tid. Nu när han har börjat äta gröt till kvällsmål får han en jättekick av den och blir hur pigg och glad som helst, och trots att han ammar lite efter gröten gör det honom inte alls trött. Men, som sagt, nu sover de.

Jag måste säga att jag faktiskt tycker att det är lite skönt att vara själv ibland, speciellt när jag är arg och/eller ledsen. Idag har gubbsingen passat på att jobba långdag, och jag har fått en dag ensam med småkillarna. Trots att det är tungt i sig att vara själv med dem, och trots att Elias har gnällt och skrikit idag, är det enklare på så sätt att jag inte bara får rollen som den elaka / den som säger till, utan också får bli den snälla som man kan gosa med och busa med. Är gubbsingen hemma får jag sällan den mysiga rollen och det tar på krafterna att bara vara elak. 

Nu ska jag värma en kopp glögg och krypa upp i fåtöljen en stund innan det är läggdags. Hoppas på att jag får sova något så när bra och att krafterna och julkänslan återkommer imorgon.
Nighty-Night!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!