Urk för denna natt

Urk för denna natt. Ibland är det helt enkelt inte meningen att man ska få sova. Vid halv fem, när Simon hade ätit färdigt för tredje gången, funderade jag allvarligt på att stiga upp och påbörja dagen. Efter att ha blivit väckt nästan varje timma på något sätt under natten var jag trött på att inte få sova, och jag skulle ha hunnit ganska mycket plick och plock på tre timmar innan killarna hade vaknat. Men, i samma veva när jag tänkte tanken konstaterade jag att jag i sådana fall skulle vara jättetrött resten av dagen, så jag stannade kvar i sängen och lyckades somna om en stund. När klockan var dags att stiga upp var det gubbsingen som klev upp med småkillarna så att jag kunde sova ytterligare en liten stund, vilket jag är tacksam för. Nu har jag åter försökt prata allvar med småkillarna och sagt till dem att de måste börja sova hela nätter och utan krångel då jag också vill sova.

Både gubbsingen och jag har dock berömt Elias jättemycket nu på morgonen. När vi gick och lade oss igår kväll hittade vi Elias sovande i vår säng. Ingenting speciellt med det då han ibland smyger dit och lägger sig när han inte vill sova i sin egen säng. Vår store lille duktige kille hade dock själv tagit på sig en ny pyjamas i mörkret då det behövdes, utan att ropa på hjälp, utan att gråta och utan att gnälla. Istället sade han sömningt 'Jag la den där', och pekade ut högen där han lagt sin andra pyjamas när gubbsingen bar tillbaka honom till hans säng. Store lille duktige kille! Åh, så vi var stolta och imponerade av honom igår kväll.   :)

Nu snart ska vi ta oss iväg för lite lek, prat och fika på ÖppnaFörskolan. Och kaffe, mycket kaffe! Ha en bra torsdag!   :)
Bye!

Kommentarer
Postat av: Helen.HUSnrNIO - Vinn härlig julklapp från Vossatassar

Tungt med nätter utan sömna:(

Hoppas det blir lite bättre för dig inatt.



Ha en fin dag och drick mkt kaffe ;)

Helen.HUSnrNIO

2011-12-01 @ 10:47:42
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!