Kräks

Jag börjar tro att Simon tycker att jag är lat här hemma som inte tvättar tillräckligt ofta, och därmed ser till att åtgärda det själv genom att kräkas ner plagg efter plagg efter plagg. Det är tyvärr inte bara sina egna kläder han kräks ner, utan även mina. Plagg efter plagg efter plagg efter plagg. Nu när han har börjat äta mer riktig mat består hans kräks heller inte längre bara av bröstmjölk, vilket gör att man inte kan torka bort allt lite fint och låtsas om att fläcken inte finns. Lite för mycket information kanske, men så har vi det här hemma.   :)

Tänk så mycket enklare det vore att gå med bar överkropp här hemma, då skulle det räcka med att bara tvätta av sig eller ta en snabbdusch. Män har det bra. Nu, knäppa på en tvättmaskin till.

Bye!

Kommentarer
Postat av: susanne

ja det är härligt med kräks, hade fått i valter typ halva portionen med mat då han sätter i halsen och allt kommer upp även det som fanns kvar av melliset kom. Isabell tycker det är väldigt äckligt och kräks nästan hon med, fick äta i eget rum och då gick det bra igen.

2011-12-04 @ 18:45:28

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!