Jag får verkligen skämmas!

Ska skälla på mig själv nu:

Jag får verkligen skämmas! Jag har ingen koll alls på vad jag egentligen bör ha fixat och vara färdig med när det gäller denna graviditet och nu när vårt andra lilla knyte snart kommer. Blir man så nonchalant? Eller, är det det att man har fullt upp mest hela tiden??? Har nog ställt frågorna förut, men upprepar dem ändå. Jag skäms!

Här om veckan fixade vi äntligen graviditetsförsäkringen, så det är gjort. Nu, när jag sitter och funderar på om jag ska vara hemma de fyra dagar som återstår denna månad, eller om jag ska ta och jobba ändå, har jag kikat på Försäkringskassans info om ledighet och insett att jag borde ha skickat in ett moderskapsintyg från MVC så att jag kan ta ut föräldradagar innan graviditeten. Moderskapsintyget!?!?!? Det har jag totalt glömt bort att be om när jag varit iväg på undersökningarna, och inte har min barnmorska sagt något heller. Klantigt!!!

Så, imorgon blir det till att ringa MVC och be om ett intyg och sedan skicka iväg det direkt till Försäkringskassan. Tiden det tar för dem att behandla den, skicka mig nya papper och sedan behandla dem, ja den kommer att vara ett antal veckor säkert. Det kommer att dröja med utbetalning.... suck.... Ska jag istället ta ut föräldradagar för Elias när jag ska vara hemma? Men, då måste han vara hemma hela tiden och inte alls gå på dagis, och då kan jag inte vila ut mig som jag hade tänkt. Åter igen, suck.....

Det blir med andra ord jobb denna vecka, i och för sig bara fyra dagar, men jobb ändå. Ska som sagt ringa MVC, och även Försäkringskassan imorgon, och så hoppas jag att det på något sätt går att lösa maj-dagarna som jag har tänkt att vara hemma innan knytet kommer. Eller, så får jag ta och jobba fram till förlossningen. Vore rätt åt mig som inte har koll..... får verkligen skämmas!!!!

Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!